Strandvilla+ 8 personen

Strandvilla+ 8 personen

Strandvilla+ 8 personen
8-persoons Bungalow
v.a. € 723.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Strandvilla+ 8 personen" is gelegen op Beach Resort Makkum. Beach Resort Makkum is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Makkum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Beach Resort Makkum toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

Een riante 8 persoons villa met fantastische ligging direct aan het IJsselmeer. Deze Strandvilla beschikt over een zeer grote woonkamer met een open luxe keuken op de bovenverdieping, waar ook een groot zonneterras is. Vanuit de woonkamer c.q. keuken en het terras heeft u een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. De villa beschikt over een eigen oprit geschikt voor twee auto's. Op de benedenverdieping zijn vier slaapkamers, een grote luxe badkamer en de berging. Drie van de vier slaapkamers hebben openslaande deuren naar de tuin. Op één van de slaapkamers "de master bedroom" bevindt zich een vrijstaande bad en wastafel. De luxe badkamer beschikt over een sauna, dubbele wastafel en douchecabine met jets en stoomfunctie. In de berging bevindt zich een centraal stofzuiger unit en was/droogcombinatie. Het basiscomfort van iedere 8p. Strandvilla+ is gelijk, maar de inrichting en extra's kunnen per villa verschillen. Wilt u een bepaald adres reserveren? Selecteer deze dan tijdens het maken van de reservering bij "kies op de kaart".

Heeft u interesse in accommodatie "Strandvilla+ 8 personen" op vakantiepark Beach Resort Makkum? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Beach Resort Makkum. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken