Vissersvilla+ 6 personen

Vissersvilla+ 6 personen

Vissersvilla+ 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 600.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Vissersvilla+ 6 personen" is gelegen op Beach Resort Makkum. Beach Resort Makkum is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Makkum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Beach Resort Makkum toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

Deze luxe vrijstaande 6-persoons vakantievilla's hebben een groot terras over het water met een eigen aanlegsteiger. Kies een inrichting die bij uw wensen past. Beide woonkamers hebben een moderne inrichting die zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. De keukens zijn voorzien van onder andere een oven, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer en met een tweede toilet. De badkamer beschikt over een douche, whirlpool en wastafel. De drie slaapkamers zijn allen voorzien van comfortabele boxsping bedden die zorgen voor rustgevende nachten. Ook hebben deze villa's een eigen sauna, zodat u tijdens uw vakantie helemaal tot rust kunt komen. Het basiscomfort van iedere 6p. Vissersvilla+ is gelijk, maar de inrichting en extra's kunnen per villa verschillen. Wilt u een bepaald adres reserveren? Selecteer deze dan tijdens het maken van de reservering bij "kies op de kaart".

Heeft u interesse in accommodatie "Vissersvilla+ 6 personen" op vakantiepark Beach Resort Makkum? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Beach Resort Makkum. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken