Het Esmeer

Topparken logo

Vakantiepark Recreatiepark het Esmeer grenst aan recreatiemeer ‘de Neswaarden‘ en beschikt over een eigen jachthaven. Perfect voor waterliefhebbers.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Het Esmeer

Aan de Neswaarden, een gratis toegankelijk recreatiegebied in het dorpje Aalst in Gelderland, ligt Recreatiepark het Esmeer. De Neswaarden zijn een veilig alternatief voor het zwemmen in de Maas. Daarnaast kunt u ook luieren op het zandstrand, kinderen kunnen er spelen in de waterspeeltuin. Attractiepark de Efteling ligt op zo’n 25 minuten rijden. Een dagje Den Bosch is ook een aanrader, hier kunt u gezellig winkelen en genieten van een Bossche bol.

Vakantiepark Recreatiepark het Esmeer nabij Aalst

Het kleinschalige vakantiepark TopPark Recreatiepark het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Recreatiepark het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen haven. Ga lekker een eind varen of zwemmen en luieren op het zandstrand van de recreatieplas Neswaarden. Deze recreatieplas is de belangrijkste voorziening van Recreatiepark het Esmeer.

Verder beschikt Recreatiepark het Esmeer over een voetbalveld en een speeltuin. Het animatieteam zorgt tijdens schoolvakanties voor leuke activiteiten zoals knutseluurtjes, sportwedstrijden en een kinderdisco. Houdt u van vissen, gooi dan een hengel uit op het park of in de omgeving. Huur een fiets en verken de veelzijdige omgeving van de Bommelerwaard. Bij de receptie kunt u vragen naar tips voor de mooiste plekjes in de omgeving.

In het parkrestaurant van vakantiepark TopPark Recreatiepark het Esmeer kunt u heerlijk een. Geniet tijden een lunch of diner van het mooie uitzicht op de jachthaven en het Esmeer. De dagelijkse boodschappen kunt u in Aalst of in een van de omringende dorpjes doen. U verblijft op Recreatiepark het Esmeer in chalets die compleet zijn ingericht. 

Meer info...