L'Avenir 4

L'Avenir 4

L'Avenir 4
4-persoons Chalet
v.a. € 293.76
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "L'Avenir 4" is gelegen op EuroParcs Beekbergen. EuroParcs Beekbergen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Beekbergen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Beekbergen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

L'Avenir 4 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet dat plaats biedt aan 4 personen. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met televisie. Verder is er een aparte eethoek aanwezig. In de keuken vind je onder andere vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. Er zijn in totaal 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Buiten kun je heerlijk genieten op het terras met een tuinset. Bij l'Avenir 4 kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "L'Avenir 4" op vakantiepark EuroParcs Beekbergen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Beekbergen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken