Heideheuvel

Op de Veluwe nabij Beekbergen ligt Landal Heideheuvel. Op Heideheuvel zijn o.a. een binnenzwembad, diverse speeltuintjes en een bowling- en lasergamebaan. Ideaal park voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Heideheuvel

Op de Veluwe in Gelderland bij het dorpje Beekbergen ligt Landal Heideheuvel. Het vakantiepark wordt omgeven door een prachtige bosrijke omgeving. Houd u van rust, ruimte en natuur dan is dit Landal vakantiepark op de Veluwe echt een aanrader. Vlakbij ligt de Loenense Waterval, deze waterval is 15 meter hoog, absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Vakantiepark Landal Heideheuvel op de Veluwe

Op vakantiepark Landal Heideheuvel is een zwembad met peuterbad, kinderglijbaan en infraroodsauna. Ook buiten is genoeg te doen. Er is o.a. een speeltuin, een avonturenhof en een dierenweide. In het atelier kunnen kinderen spelen en knutselen. Het hele jaar zorgt het recreatieprogramma voor vermaak.

Voor de oudere kinderen is er een multifunctioneel sportveld. Ook kunnen ze boogschieten en lasergamen op de lasergamebaan. Een partijtje bowlen en midgetgolfen is ook altijd gezellig om te doen. Of ga wandelen met de boswachter of maak een huifkartocht. Het is mogelijk om fietsen te huren op Landal Heideheuvel. Een echte aanrader, u fietst zo de Veluwse bossen in. Fiets bijvoorbeeld eens naar de Loenense Watervallen.

In de Brasserie van Landal Heideheuvel kunt u terecht voor een hapje of drankje. Er staan kinder-, vlees en visgerechten op de menukaart. Er is een snackbar voor een snelle hap, maar u kunt hier ook pizza's afhalen. In de parkwinkel kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft op vakantiepark Landal Heideheuvel in comfortabele vrijstaande bungalows in het groen. Er zijn ook groepsaccommodaties te huur voor 12 of 18 personen. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiepark op de Veluwe of in het bos, dan is vakantiepark Landal Heideheuvel zeker aan te raden.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!