Heideheuvel

Op de Veluwe nabij Beekbergen ligt Landal Heideheuvel. Op Heideheuvel zijn o.a. een binnenzwembad, diverse speeltuintjes en een bowling- en lasergamebaan. Ideaal park voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Heideheuvel

Op de Veluwe in Gelderland bij het dorpje Beekbergen ligt Landal Heideheuvel. Het vakantiepark wordt omgeven door een prachtige bosrijke omgeving. Houd u van rust, ruimte en natuur dan is dit Landal vakantiepark op de Veluwe echt een aanrader. Vlakbij ligt de Loenense Waterval, deze waterval is 15 meter hoog, absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Vakantiepark Landal Heideheuvel op de Veluwe

Op vakantiepark Landal Heideheuvel is een zwembad met peuterbad, kinderglijbaan en infraroodsauna. Ook buiten is genoeg te doen. Er is o.a. een speeltuin, een avonturenhof en een dierenweide. In het atelier kunnen kinderen spelen en knutselen. Het hele jaar zorgt het recreatieprogramma voor vermaak.

Voor de oudere kinderen is er een multifunctioneel sportveld. Ook kunnen ze boogschieten en lasergamen op de lasergamebaan. Een partijtje bowlen en midgetgolfen is ook altijd gezellig om te doen. Of ga wandelen met de boswachter of maak een huifkartocht. Het is mogelijk om fietsen te huren op Landal Heideheuvel. Een echte aanrader, u fietst zo de Veluwse bossen in. Fiets bijvoorbeeld eens naar de Loenense Watervallen.

In de Brasserie van Landal Heideheuvel kunt u terecht voor een hapje of drankje. Er staan kinder-, vlees en visgerechten op de menukaart. Er is een snackbar voor een snelle hap, maar u kunt hier ook pizza's afhalen. In de parkwinkel kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft op vakantiepark Landal Heideheuvel in comfortabele vrijstaande bungalows in het groen. Er zijn ook groepsaccommodaties te huur voor 12 of 18 personen. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiepark op de Veluwe of in het bos, dan is vakantiepark Landal Heideheuvel zeker aan te raden.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Landal Ski Life

Op wintersport in een van de vakantieparken van Landal

Inchecken, omkleden en zo de piste op! Ga op wintersport bij Landal. Bij Landal Ski Life geniet je van eindeloos pisteplezier, adembenemend uitzicht en van elkaar! Samen met de faciliteiten op de vakantieparken is jouw vakantie in de sneeuw helemaal compleet. Ontspan in de wellness, zwemmen en lekker dineren in het restaurant. De volgende ochtend bij het openen van de gordijnen schittert de zon al op het sneeuwdek. Tijd voor weer een mooie dag in de bergen! Kijk snel voor de mogelijkheden:

Kijk snel!