Recreatiepark 't Gelloo

Bij Ede ligt Topparken Recreatiepark ’t Gelloo, perfect voor het verkennen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het vakantiepark beschikt o.a. over een binnen en buitenbad en een indoorspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Recreatiepark 't Gelloo

In Gelderland bij Ede ligt vakantiepark Topparken Recreatiepark ’t Gelloo. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Of maak een tocht over de Edese- en Ginkelse heide. Steden als Arnhem en Amersfoort liggen dichtbij, hier kunt u winkelen, een terrasje pikken en een hapje eten. In Apeldoorn vindt u Paleis ’t Loo en pertpark Julianatoren. Walibi World en Burgers’ Zoo zijn ook aan te raden om te bezoeken.

Vakantiepark ’t Gelloo op de Veluwe

Vakantiepark recreatiepark ’t Gelloo beschikt over een mooi verwarmd buitenzwembad en een binnenzwembad. Zowel binnen- als buiten is een kinderbadje aanwezig. U bent dus het hele jaar verzekerd van waterpret.

Daarnaast beschikt vakantiepark recreatiepark ’t Gelloo over een buiten- en binnenspeeltuin, deze staan garant voor heel wat uurtjes plezier. Op het multifunctionele sportveld en het Pannaveld kunnen uw kinderen heerlijk een partijtje voet- of basketbal spelen. Het enthousiaste animatieteam verzorgt een leuk programma tijdens de schoolvakanties.

Vakantiepark Topparken recreatiepark ’t Gelloo beschikt over een parkrestaurant waar u heerlijk kunt eten. Of geniet van een drankje in de bar. Er is een snackbar voor de snelle hap. Het vakantiepark beschikt niet over een parkwinkel, in Ede en omgeving liggen voldoende supermarkten. U verblijft op recreatiepark ’t Gelloo in compleet ingerichte gelijkvloerse vakantiechalets.

Prijzen & beschikbaarheid