Coldenhove

Vakantiepark Landal Coldenhove ligt midden in de bossen van de Veluwe in Gelderland. Voor kinderen is Coldenhove een paradijs met o.a. een indoor speeltuin, een klimwand en een binnenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Coldenhove

Op de Veluwe in de bossen bij Eerbeek ligt vakantiepark Landal Coldenhove. Op het vakantiepark in Gelderland is het heerlijk rustig, het kan zomaar zijn dat u eekhoorntjes en konijntjes ziet rond huppelen. Landal Coldenhove ligt centraal op de Veluwe, daardoor is het een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes. Ga naar de Loenense waterval, bezoek Park Veluwezoom, Burgers Zoo of Koningin Julianatoren in Apeldoorn.

Vakantiepark Landal Coldenhove op de Veluwe

Op vakantiepark Landal Coldenhove is een binnenzwembad met waterattracties en een peuterbadje. Rondom het zwembad van Landal Coldenhove staan ligstoelen zodat u lekker een boek kunt lezen en een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast is er een supergrote indoorspeeltuin, met uitdagende klimtoestellen en een gezellige koffiecorner. Of ga zelf heerlijk ontspannen in de beautysalon, waar u massage- en beautybehandelingen kunt reserveren. Een manicure- en pedicure is ook mogelijk, vraag er na bij de receptie.

Wilt u sportief bezig zijn dan kan dat ook. Ga onder begeleiding handboogschieten of ga de uitdaging aan op de klimwand. Er zijn ook voetbal, volleybal- en basketbalvelden. Een gezellig potje midgetgolfen met het gezin is ook altijd leuk. Er zijn diverse speeltuintjes, een airtrampoline en een dierenweide voor kinderen. Ook kunnen ze spelen met maxi LEGO en een Bolle Club ontbreekt ook niet. Ga op stap met de Boswachter en leer alles over de natuur in de omgeving van Landal Coldenhove. De lijst met faciliteiten en activiteiten is te lang om te noemen, kijk op de website van Landal Coldenhove voor een volledig overzicht.

In de luxe Brasserie van Landal Coldenhove kunt u terecht voor een heerlijk diner. Het ruime terras heeft zicht op de grote buitenspeeltuin. Zeker wanneer het mooi weer is is het hier goed vertoeven. In de middag serveren ze smakelijke lunchgerechten. Er is ook een snackbar voor een snelle hap. In de parkshop kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes. U verblijft op Landal Coldenhove in vrijstaande bungalows of chalets, allen gelegen in het groen.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!