Bungalow Basic

Bungalow Basic

Bungalow Basic
6-persoons Bungalow
v.a. € 291.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Bungalow Basic" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De 6-persoons Basic Bungalows zijn vrijstaand, met een oppervlakte van ± 70 m². Deze bungalows zijn nog niet volledig gerenoveerd en beschikken dus nog niet over een gerenoveerde keuken en badkamer. De woonkamer met een zit- en eethoek beschikt over een heerlijke open haard. De open keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een magnetron (geen combi) en een (filter)koffiezetapparaat met waterkoker.

In de bungalow bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een 2-persoons bed, één met een stapelbed en één met twee 1-persoons bedden.
In de badkamer vindt je een ligbad/douche en er is een apart toilet aanwezig. De bungalow is geheel gelijkvloers en voorzien van CV met vloerverwarming. De TV (digitaal) beschikt over meer dan 70 zenders. In al onze bungalows kan je gebruik maken van GRATIS WIFI. Naast de bungalow is er een parkeerplaats voor 1 auto.

De inrichting en uitrusting van de Basic Bungalow kan afwijken van de foto's op de website. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Heeft u interesse in accommodatie "Bungalow Basic" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken