Bungalow Comfort

Bungalow Comfort

Bungalow Comfort
6-persoons Bungalow
v.a. € 340.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Bungalow Comfort" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Deze Comfort Bungalows zijn voorzien van een gezellige, frisse uitstraling! De bungalows beschikken over o.a. comfortabel meubilair en een luxe tegelvloer. Uiteraard is er ook aan de details gedacht.

De gezellige, comfortabel ingerichte 6-persoons bungalows zijn vrijstaand met een oppervlakte van ± 70 m². De woonkamer heeft een heerlijke openhaard met een zit- en eethoek. De open keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een magnetron (geen combi) en een (filter)koffiezetapparaat met waterkoker. In de bungalow bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een 2-persoons bed, één met een stapelbed en één met twee 1-persoons bedden.

In de badkamer vindt je een douche en/of ligbad en er is een apart toilet aanwezig. De bungalow is geheel gelijkvloers en voorzien van CV met vloerverwarming en openhaard. De TV beschikt over meer dan 70 digitale zenders. In al onze bungalows kan je gebruik maken van GRATIS Wifi.

Via de schuifpui kom je op het overdekte, gemeubileerde terras waar je kunt genieten van de zonnige ligging, privacy en rust. Naast de bungalow is een parkeerplaats voor één auto.

Sommige bungalows beschikken over een aparte douche (naast het bad).

De inrichting en uitrusting van de Comfort Bungalow kan afwijken van de foto's op de website. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Heeft u interesse in accommodatie "Bungalow Comfort" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken