Casa Color

Casa Color

Casa Color
5-persoons Bungalow
v.a. € 302.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Casa Color" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Een 'kunstzinnig' ingericht en enigszins privé gelegen chalet aan de rand van de Veluwe en op een steenworp afstand van het bruisende centrum van de stad Harderwijk. Een mooie combi van 'rust en reuring'.

Voel de warmte en persoonlijkheid in het kleurrijke CHALET CASA COLOR, waar je een vakantie “uit de kunst” zult beleven. Welkom bij CHALET CASA COLOR!

De ligging is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, wandel- en fietsliefhebbers, maar ook kunstenaars die inspiratie willen opdoen in de natuur en/of rustig willen werken. In persoonlijke sfeer genieten van uw vakantie of weekendje weg! Het chalet is 60 m², heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor max. 5 personen; voorzien van één slaapkamer met een 2-persoons bed en één met een stapelbed (2-persoons onder, 1-persoons boven). In de badkamer vindt je de douche en het toilet. Het chalet is voorzien van centrale verwarming, een TV met meer dan 70 digitale zenders en GRATIS WIFI.

Het is gelegen op een perceel van ruim 350 m² en heeft een mooi terras met een heerlijke tuin met een parkeerplek voor één auto.

Alle accommodaties zijn rookvrij.
 

Heeft u interesse in accommodatie "Casa Color" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken