Family bungalow

Family bungalow

Family bungalow
6-persoons Bungalow
v.a. € 340.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Family bungalow" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De gezellig ingerichte 6-persoons bungalows (op aanvraag 8 personen) zijn vrijstaand met een oppervlakte van ± 80 m². De woonkamer heeft een zit- en eethoek. De open keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een magnetron/oven, een (filter)koffiezetapparaat met waterkoker en een vaatwasser.

De bungalow heeft drie slaapkamers die je bereikt door middel van een kleine trap naar boven en naar beneden. De slaapkamers zijn als volgt ingericht: één met twee 1-persoons bedden, één met een stapelbed en één met 2 1-persoons bedden (bij 8 personen vier 1-persoons bedden in de derde slaapkamer). In de badkamer vindt je een douche en er is een apart toilet aanwezig. De bungalow is voorzien van CV. De TV beschikt over meer dan 70 digitale zenders en er is een hifi-installatie aanwezig.

In al onze bungalows kan je gebruik maken van GRATIS wifi. Via de schuifpui kom je op het overdekte, gemeubileerde terras waar je kunt genieten van de zonnige ligging, privacy en rust. Naast de bungalow is een parkeerplaats voor twee auto's. 

De inrichting en uitrusting van de Family Bungalow kan afwijken van de foto's op de website. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Heeft u interesse in accommodatie "Family bungalow" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken