Tiny Chalet

Tiny Chalet

Tiny Chalet
3-persoons Bungalow
v.a. € 275.25
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tiny Chalet" is gelegen op Het Verscholen Dorp. Het Verscholen Dorp is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Harderwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Het Verscholen Dorp toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Knus ingericht chalet (48 m²) geschikt voor 2 tot 3 personen (2 volwassenen en 1 kind), voorzien van tuin met terras. Het vrijstaande chalet heeft een woonkamer, waar je 's avonds heerlijk kunt ontspannen bij een goede film voor de flat screen TV, samen een spelletje spelen aan de eethoek of genieten van een spannend boek op de bank. Het chalet beschikt over een volledig ingerichte open keuken, voorzien van met een koelkast met vriesvak, (filter)koffiezetapparaat en waterkoker, een kookplaat, afzuigkap en magnetron.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een toilet. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en kussens.
Daarnaast heeft het chalet een schuifpui naar het zonnige en gemeubileerde terras, waar je in alle rust van de natuur kunt genieten. Een eigen parkeerplaats is direct naast het chalet en biedt plek voor één auto, een eventuele tweede auto kan worden geparkeerd op het algemene parkeerterrein voor het park.

Het chalet heeft gratis wifi, is voorzien van centrale verwarming en is een niet-rokers accommodatie. Dus.... heb je zin in uitgebreide boswandelingen, lange fietstochten over de Veluwe of een frisse duik in het nabijgelegen Wolderwijd?!

Trakteer jezelf dan op een verblijf in dit knusse chalet. Wij verheugen ons op jouw komst!

De inrichting en uitrusting van het Tiny Chalet kan afwijken van de foto's op de website. Alle accommodaties zijn rookvrij en deze accommodatie is huisdiervrij.

Heeft u interesse in accommodatie "Tiny Chalet" op vakantiepark Het Verscholen Dorp? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Het Verscholen Dorp. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken