Molecaten Park De Leemkule

Op de Veluwe ligt vakantiepark Park De Leemkule . Het park beschikt over rietgedekte vakantiebungalows, die verspreid liggen in het bos. Er is o.a. een binnen- en buitenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Molecaten logo

Molecaten Park De Leemkule

Op de Veluwe bij Hattem in Gelderland ligt vakantiepark Park de Leemkule van Molecaten. De Veluwe is het hele jaar door prachtig en heeft tal van mooie wandel- en fietsroutes. Het vakantiepark is perfect voor natuur-, wandel- en fietsliefhebbers. Een dagje Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn of attractiepark Hellendoorn is leuk om met uw kinderen te doen. Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of Paleis ’t Loo behoort tot de mogelijkheid.

Vakantiepark Molecaten Park De Leemkule op de Veluwe bij Hattem

Vakantiepark Molecaten Park de Leemkule ligt midden op de Veluwe bij Hattem. Het gezellige vakantiepark heeft een rustieke sfeer door de karakteristieke rietgedekte vakantiebungalows. De bungalows liggen verspreid tussen de bomen in het bos. Er zijn meer dan voldoende voorzieningen op het vakantiepark. Er is een overdekt zwembad met kinderbad en een verwarmd buitenbad met glijbaan. In de sauna, het Turks stoombad en het solarium kunt u heerlijk ontspannen (tegen betaling).

Het recreatieteam van Molecaten Park de Leemkule zorgt tijdens schoolvakanties voor een afwisselend programma. Natuurlijk zijn de mascottes Molly en Caatje van de partij. Verder beschikt het vakantiepark over een groot speelveld met speeltoestellen en airtrampoline. De dierenweide is leuk om met kleine kinderen te bezoeken. Huur een fiets en verken de mooie omgeving, vraag bij de receptie van Park de Leemkule naar de mooiste plekjes op de Veluwe.

In restaurant "De Keuken van Caatje" op vakantiepark Molecaten Park de Leemkule kunt u terecht voor een heelijke lunch of diner. Het restaurant beschikt over een terras waarvan u over het buitenzwembad en het grote speelveld uitkijkt. Er is een snackbar voor een snelle hap en een klein parkwinkeltje voor de vergeten boodschappen. Deze hebben tijdens de wintermaanden beperkte openingstijden, kijk voor meer informatie op de website. U verblijft op vakantiepark Molecaten Park de Leemkule in vrijstaande rietgedekte bungalows. Er zijn ook groepsaccommodaties voor 12 personen te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Molecaten: 15% korting op uw vakantie? Boek uiterlijk 15 januari 2021!

Reserveert u uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van uw huuraccommodatie of het basiskampeertarief per nacht.

Kijk snel!