Molecaten Park De Koerberg

Vakantiepark Molecaten Park de Koerberg is een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het bos. Het park beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad en mooie bungalows.

Deel dit vakantiepark via:
Molecaten logo

Molecaten Park De Koerberg

In Gelderland bij Heerde, een dorpje midden op de Veluwe, ligt vakantiepark Molecaten Park De Koerberg. De perfecte uitvalbasis voor een mooie wandel- of fietstocht op de Veluwe. Pak de fiets en laat u naar de mooiste plekjes op de Veluwe leiden via de vele fietsknooppunten. Of maak een kanotocht door de Wieden. Een dagje Koningin Juliana Toren in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen zijn leuk om met uw kinderen te doen. Of bezoek de Hanzestad Zwolle met haar historische binnenstad, veel bezienswaardigheden en talloze winkels.

Vakantiepark Molecaten Park De Koerberg op de Veluwe bij Heerde

Op zoek naar een rustig en gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan is vakantiepark Molecaten Park de Koerberg een goede optie. Kinderen kunnen er heerlijk spelen in het bos. Het verwarmde buitenzwembad zorgt voor uren water- en speelplezier. Op de ligweide kunt u genieten van de zon en ondertussen uw kinderen in de gaten houden. Verder beschikt vakantiepark Park de Koerberg over een speeltuin en een pannaveld. Of speel samen een partijtje tennis. Tijdens de schoolvakanties verzorgt het animatie-team leuke activiteiten voor jong en oud zoals de playbackshow ‘Koerberg Got Talent’, kinder- en volwassene bingo en een spooktocht.

In het parkrestaurant op vakantiepark Molecaten Park de Koerberg kunt u gezellig eten. Speel daarna een partijtje op de bowlingbaan. Bij het parkwinkeltje van Park De Koerberg kunt u terecht voor de kleine boodschappen en verse broodjes. U verblijft op vakantiepark Molecaten Park de Koerberg in vrijstaande bungalows of kleurrijke chalets. Alle accommodaties worden omringd door veel groen en staan op een licht glooiend terrein.

Prijzen & beschikbaarheid

Molecaten: 15% korting op uw vakantie? Boek uiterlijk 15 januari 2021!

Reserveert u uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van uw huuraccommodatie of het basiskampeertarief per nacht.

Kijk snel!