Landgoed de Scheleberg

Topparken logo

Midden in de bossen van Lunteren ligt Landgoed de Scheleberg van Topparken. Het vakantiepark beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad en een tennisbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Landgoed de Scheleberg

In de bosrijke omgeving van het Gelderse Lunteren ligt vakantiepark Landgoed de Scheleberg van Topparken. Perfect voor natuur- en wandelliefhebbers. Er is ook een groot aanbod aan dagjes uit in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark in Rhenen op 20 minuten rijden. Of bezoek in Apeldoorn de Apenheul en Paleis het Loo. Er is meer dan genoeg te beleven in Gelderland! Of bezoek Ede, waar u kunt winkelen en een terrasje kunt pikken.

Vakantiepark Landgoed de Scheleberg met verwarmd buitenzwembad

Bent u liefhebber van van rust, ruimte en natuur, dan bent u bij vakantiepark Landgoed de Scheleberg aan het goede adres. U wandelt zo vanaf TopPark Landgoed de Scheleberg de natuur in. Verder beschikt Landgoed de Scheleberg ook over diverse voorzieningen zoals een verwarmd buitenzwembad met peuterbad. Rondom het zwembad staan ligstoelen, zodat u heerlijk ontspannen uw kinderen in het oog kunt houden.

Landgoed de Scheleberg beschikt ook over een voetbalveld en er zijn tennisbanen. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. Tijdens  schoolvakanties wordt er door het recreatieteam een afwisselend animatie-programma samengesteld, zoals bijvoorbeeld knutseluurtjes, kinderbingo’s en tennistoernooien. U kunt fietsen huren om zo de omgeving per fiets te kunnen verkennen.

In het parkrestaurant kunt u heerlijk eten, het sfeervolle terras met uitzicht over Landgoed de Scheleberg is in de zomermaanden geopend. Er is een snackbar voor de snelle hap. U verblijft op vakantiepark Landgoed de Scheleberg van Topparken in luxe, moderne, vrijstaande bungalows, die trendy zijn ingericht. Of kies voor een knus chalet gelegen in het groen.

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Nederland, Vakantiepark Gelderland, Vakantiepark Lunteren, Topparken vakantieparken , Vakantiepark in de bossen of een bosrijke omgeving, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma tijdens schoolvakanties, Vakantiepark met een manege en/of waar je pony kunt rijden, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark met een voetbalveld, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met ontbijtservice, Vakantiepark met luxe huizen, Vakantiepark met sauna bungalows, Vakantiepark met huisdiervrije bungalows, Vakantiepark waar honden welkom zijn, Vakantiepark met gratis wifi op het hele park, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 10 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 7 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met chalets, Vakantiepark met mobil homes, Vakantiepark op de Veluwe, Vakantiepark Wasserette, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark met Lodges, Vakantiepark Kindvriendelijk vakantiepark