Solo Retreat 4

Solo Retreat 4

Solo Retreat 4
4-persoons Tiny House
v.a. € 211.40
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Solo Retreat 4" is gelegen op EuroParcs Bad Hulckesteijn. EuroParcs Bad Hulckesteijn is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Nijkerk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Bad Hulckesteijn toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Solo Retreat 4 is een compact chalet geschikt voor 4 personen. Het chalet is gelijkvloers en vrijstaand en heeft een tuinomheining. De woon/eetkamer is knus ingericht met een zithoek en eettafel en een smart-tv. De keuken heeft een koelkast met vriesvak, waterkoker, filter koffiezetapparaat en inductiekookplaat. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan elk met een tweepersoonsbed. De slaapkamers zijn voor een gedeelte open. De badkamer heeft een regendouche, wastafel en toilet. Buiten bevindt zich een terras met tuinmeubilair. Parkeren kun je vlakbij het chalet doen en je kunt gebruik maken van de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Solo Retreat 4" op vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Bad Hulckesteijn. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken