Modus 6

Modus 6

Modus 6
6-persoons Chalet
v.a. € 370.35
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Modus 6" is gelegen op EuroParcs Marina Strandbad. EuroParcs Marina Strandbad is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Olburgen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Marina Strandbad toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De Modus 6 geeft echt een gevoel van comfort en luxe tijdens je vakantie. Dit gelijkvloerse chalet is vrijstaand en geschikt voor maximaal 6 personen. De woonkamer heeft een stijlvolle inrichting met een zithoek en televisie, een eethoek en een moderne keuken met onder andere een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en een filter koffiezetapparaat. In totaal zijn er 2 aparte slaapkamers met tweepersoonsbedden. Daarnaast is er nog een tweepersoonsbedstee aanwezig. De badkamer beschikt over een ruime douchecabine en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Via openslaande deuren in de woonkamer betreed je het terras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto parkeren bij deze woning en je kunt gratis verbinden met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Modus 6" op vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Marina Strandbad. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken