Cube Maximaal MIVA 4

Cube Maximaal MIVA 4

Cube Maximaal MIVA 4
4-persoons Chalet
v.a. € 364.04
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Maximaal MIVA 4" is gelegen op EuroParcs de Zanding. EuroParcs de Zanding is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Otterlo is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs de Zanding toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De Cube Maximaal MIVA is een moderne en duurzame woning met zijn warmtepomp en zonnepanelen. De woning beschikt over twee airco's voor een aangename temperatuur in de woning. De woning is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen, inclusief mindervalide gasten. De lichte woonruimte beschikt over een gezellige zithoek, een eettafel met stoelen en een keuken met onder andere een filter koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed (en extra ruimte rondom) en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met een inloopdouche en een wastafel. De badkamer is voorzien van hulpmiddelen. Het tweede toilet is apart van de badkamer. Buiten vind je een gemeubileerd terras en een lounge set aan het water. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet opp een verharde parkeerplek en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Maximaal MIVA 4" op vakantiepark EuroParcs de Zanding? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs de Zanding. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken