Cube la Mer 6

Cube la Mer 6

Cube la Mer 6
6-persoons Chalet
v.a. € 385.74
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube la Mer 6" is gelegen op EuroParcs de Zanding. EuroParcs de Zanding is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Otterlo is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs de Zanding toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De Cube la Mer 6 is een vrijstaande woning met een moderne inrichting. Het chalet is gelijkvloers en geschikt voor 6 personen. In het woonkamer vind je een zithoek met televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en koelkast met vriesvak. Het chalet heeft 3 slaapkamers, elk met twee eenpersoons boxsprings. Er is een badkamer met toilet, douchecabine en wastafel. In de tuin is een terras met tuinset en parasol. Je kunt 1 auto bij deze woning parkeren en gebruik maken van de gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube la Mer 6" op vakantiepark EuroParcs de Zanding? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs de Zanding. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken