Vakantiepark Heihaas

In de bossen van de Veluwe ligt vakantiepark Heihaas. Op het park is een binnenzwembad en een Bollo Club. Verken de Veluwe via de diverse wandel- en fietsroutes.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Vakantiepark Heihaas

Het Vakantiepark Heihaas ligt in Putten, midden op de Veluwe, even ten oosten van het Speulder- en Sprielderbos. Het vakantiepark in Gelderland is perfect te wandelen, te fietsen of om te genieten van het strand van het Veluwemeer. Een bezoek aan Walibi World, het Dolfinarium, het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo is aan te raden. Bezoek ook het nabijgelegen Landgoed Schovenhorst met de beroemde bomentuin, speelbos en 40 meter hoge uitkijktoren een aanrader.

Vakantiepark Heihaas op de Veluwe

Vakantiepark Heihaas is een rustig vakantiepark, gelegen op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. Vanaf vakantiepark Heihaas kunt u direct starten met uw boswandeling en fietstocht. Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen. Of ga op stap met de boswachter, een Leuke en leerzame ervaring voor jong en oud.

Op vakantiepark Heihaas zijn voldoende voorzieningen, zo is er een binnenzwembad met stroomversnelling en een kleuterbad met kinderglijbaan. Ga bowlen, olympic golfen of trap een balletje op het sportveld. Boogschieten is op aanvraag mogelijk en is onder begeleiding. Daarnaast vermaken de kinderen zich ook op de trampoline, de kabelbaan en de Bollo Club. Op het vakantiepark is ook het hele jaar door een animatieprogramma. Kijk voor alle activiteiten op de website van vakantiepark Heihaas.

In het parkrestaurant met terras kunt u heerlijk eten. Op vakantiepark Heihaas is ook een snackbar, voor een snelle makkelijke hap. Wilt u helemaal makkelijk en luxe doen. Maak dan gebruik van het halfpension- of het uit-eten arrangement. In de parkshop kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In de parkshop verkopen ze streekproducten die u zelf kunt scheppen en tappen. U verblijft in vrijstaande bungalows, midden in de bossen van Putten. Deze bungalows variëren van 2 t/m 16 personen. U kunt dus ook een groepsaccommodatie voor 16 personen huren op vakantiepark Heihaas.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Landal Ski Life

Op wintersport in een van de vakantieparken van Landal

Inchecken, omkleden en zo de piste op! Ga op wintersport bij Landal. Bij Landal Ski Life geniet je van eindeloos pisteplezier, adembenemend uitzicht en van elkaar! Samen met de faciliteiten op de vakantieparken is jouw vakantie in de sneeuw helemaal compleet. Ontspan in de wellness, zwemmen en lekker dineren in het restaurant. De volgende ochtend bij het openen van de gordijnen schittert de zon al op het sneeuwdek. Tijd voor weer een mooie dag in de bergen! Kijk snel voor de mogelijkheden:

Kijk snel!