Heihaas

Landal logo

In de bossen van de Veluwe ligt vakantiepark Heihaas van Landal. Op het park is een binnenzwembad en een Bollo Club. Verken de Veluwe via de diverse wandel- en fietsroutes.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Heihaas

Het vakantiepark Landal Heihaas ligt in Putten, midden op de Veluwe, even ten oosten van het Speulder- en Sprielderbos. Het vakantiepark in Gelderland is perfect te wandelen, te fietsen of om te genieten van het strand van het Veluwemeer. Een bezoek aan Walibi World, het Dolfinarium, het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo is aan te raden. Bezoek ook het nabijgelegen Landgoed Schovenhorst met de beroemde bomentuin, speelbos en 40 meter hoge uitkijktoren een aanrader.

Vakantiepark Landal Heihaas op de Veluwe

Vakantiepark Landal Heihaas is een rustig vakantiepark, gelegen op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. Vanaf Landal Heihaas kunt u direct starten met uw boswandeling en fietstocht. Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen. Of ga op stap met de boswachter, een Leuke en leerzame ervaring voor jong en oud. 

Op Landal Heihaas zijn voldoende voorzieningen, zo is er een binnenzwembad met stroomversnelling en een kleuterbad met kinderglijbaan. Ga bowlen, olympic golfen of trap een balletje op het sportveld. Boogschieten is op aanvraag mogelijk en is onder begeleiding. Daarnaast vermaken de kinderen zich ook op de trampoline, de kabelbaan en de Bollo Club. Op het vakantiepark is ook het hele jaar door een animatieprogramma. Kijk voor alle activiteiten op de website van Landal Heihaas.

In het parkrestaurant met terras kunt u heerlijk eten. Op Landal Heihaas is ook een snackbar, voor een snelle makkelijke hap. Wilt u helemaal makkelijk en luxe doen. Maak dan gebruik van het halfpension- of het uit-eten arrangement. In de parkshop kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In de parkshop verkopen ze streekproducten die u zelf kunt scheppen en tappen. U verblijft in vrijstaande bungalows, midden in de bossen van Putten. Deze bungalows variëren van 2 t/m 16 personen. U kunt dus ook een groepsaccommodatie voor 16 personen huren op Landal Heihaas.

Meer info...

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!