Landgoed De IJsvogel

Landgoed De IJsvogel ligt op de Veluwe. Geniet van de natuur: wandelen of stap op de fiets. Nadien kunt u een duik nemen in het binnen- en buitenzwembad, de sauna bezoeken en uw kinderen gaan spelen in de speeltuin. Ideaal voor zowel rust- als actieveling

Deel dit vakantiepark via:
Deijsvogel logo

Landgoed De IJsvogel

Landgoed De IJsvogel ligt op een ideale locatie in Voorthuizen aan de rand van de Veluwe. Hier kan aan ieders vakantiewensen worden voldaan. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, maar ook voor vakantiegangers die houden van cultuur en historie. Bezoek het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of Paleis ´t Loo. Verder zijn er veel leuke kinderattracties in de buurt, waaronder pretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn en Walibi World in Biddinghuizen.

Vakantiepark Landgoed De IJsvogel op de Veluwe bij Voorthuizen

Landgoed De IJsvogel is een sfeervol en gezellig vakantiepark dat het jaarrond garant staat voor vakantieplezier. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, die beide beschikken over een peuterbadje voor de allerkleinsten gasten. Het buitenzwembad is geopend vanaf mei tot augustus, afhankelijk van het weer. Rondom het buitenzwembad ligt ook een royale zonneweide waar u heerlijk kunt luieren. Of wat dacht u van ontspannen in de sauna? Perfect om zowel in de zomer als in de winter tot rust te komen.

Bent u graag actief bezig in uw vakantie’s, dan zit u op Landgoed De IJsvogel helemaal goed! Sla een balletje op de tennisbanen en speel een wedstrijdje tafeltennis, jeu-de-boules of huur een fiets. Of wat dacht u van een partijtje bowling? Altijd leuk! De absolute favoriet bij zowel de jongens als meisjes is de voetbalkooi, waar ze prima kunnen voetballen. Maar ook de binnen- en buitenspeeltuin en het animatieteam dat aanwezig is tijdens de verschillende schoolvakantie’s, staat garant voor veel vakantieplezier!

Heeft u na een actief dagje honger gekregen, schuif dan aan in de ‘Gasterij’ – dit is het middelpunt van Landgoed De IJsvogel. Hier vindt u heel veel gezelligheid! Lekker eten in het restaurant, een terrasje pikken of een ijsje of patatje halen in de snackbar. Ideaal! U verblijft in vrijstaande luxe vakantiebungalows of chalets die gelegen zijn in het groen. Oftewel, Landgoed De IJsvogel is een gezellig vakantiepark, dat naast alle voorzieningen ook een goede uitvalsbasis is, om de Veluwe te verkennen.

Prijzen & beschikbaarheid

Deijsvogel: Nieuwe 22-persoons groepsvilla

Deijsvogel heeft haar aanbod uitgebreid met een 22-persoons groepsvilla. Deze villa kan geboekt worden als groepsaccommodatie en als losse hotelkamers.

Tip: Op onze site vindt u een overzicht van alle groepsaccommodaties op vakantieparken.

Kijk snel!