Recreatiepark de Wielerbaan

Bij Wageningen ligt vakantiepark Recreatiepark de Wielerbaan een gemoedelijk park. Het vakantiepark beschikt o.a. over een binnenzwembad. De Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Recreatiepark de Wielerbaan

In Gelderland bij Wageningen ligt vakantiepark Recreatiepark de Wielerbaan. De Veluwse bossen, de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe liggen aan uw voeten. Ideaal dus wanneer u graag wandel- of fietstochten maakt, want de omgeving herbergt een grote verscheidenheid aan natuur: met bossen, kleurrijke heidevelden en de fruitgaarden in de Betuwe. Een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum is aan te raden.

Vakantiepark Recreatiepark de Wielerbaan bij Wageningen

Vakantiepark Recreatiepark de Wielerbaan beschikt over een binnenzwembad dat vanaf de pasen t/m september is geopend. Voor de kleinste parkgasten is er een verwarmd peuterbad.

Verder kunnen kinderen spelen in de speeltuin en op het sportveld. Tijdens de schoolvakanties zorgt het recreatieprogramma en de kidsclub voor leuke activiteiten. Bij de receptie kunt u fietsen huren, zodat u de omgeving per fiets kunt verkennen. Vraag dan ook naar de mooiste routes en plekjes. Het is ook mogelijk om een mountainbike te huren. Honden zijn van harte welkom op Recreatiepark de Wielerbaan en ook de wifi op het park is gratis.

Recreatiepark de Wielerbaan beschikt ook over een gezellig eetcafé met terras. In de omliggende dorpjes zijn ook diverse leuke eetgelegenheden. Recreatiepark de Wielerbaan beschikt niet over een parkwinkel, in de directe omgeving liggen voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft op vakantiepark Recreatiepark de Wielerbaan in comfortabele, compleet ingerichte chalets met een terras. 

Prijzen & beschikbaarheid

Topparken: 10% Vroegboekkorting op uw vakantie

Bij TopParken boekt u nu mét 10% vroegboekkorting! Een groot voordeel van vroeg boeken is dat er nog veel vakantiehuizen beschikbaar zijn. Voorwaarde: boek minimaal 30 dagen voor aankomst.

Kijk snel!