De Waard Giant Fir

De Waard Giant Fir

De Waard Giant Fir
4-persoons Bungalow
v.a. € 158.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "De Waard Giant Fir" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Glamping huurtent

Ook dit jaar is de Giant Fir van De Waard weer te huur. Ditmaal met bijpassende bijzettent: de Compact Fir. Dit jaar staan ze op een andere locatie, namelijk dicht bij sanitairgebouw 1.
Deze knusse tent van De Waard is geschikt voor 2 personen en de bijzettent is ook voor 2 personen. U kunt er dus met 4 personen gebruik van maken. De Giant Fir is ingericht met een bed, stoelen en klein keukenblokje.


Inclusief bedlinnen

Geen slaapzakken meenemen, maar lekker gebruik maken comfortabele dekbedden en kussens.

Ervaar de vrijheid van kamperen

Heerlijk buiten in de natuur.

Maak gebruik van de luxe sanitairgebouwen

De tenten staan vlakbij het Sanitairgebouw 1.


Heeft u interesse in accommodatie "De Waard Giant Fir" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken