Key West Family

Key West Family

Key West Family
4-persoons Bungalow
v.a. € 213.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Key West Family" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Centraal in de Key West Family staat de grote ronde tafel. Hier kunt u gezellig aan tafelen met elkaar. Vanuit de eetkeuken stapt u zo het ruime terras op. De twee slaapkamers met twee badkamers maken het vakantiegevoel compleet. De Key West Family op Camping Vreehorst is een mooie en luxe accommodatie. U geniet optimaal van een welverdiende vakantie op deze camping in Winterswijk. Geniet van luxe en gezelligheid!

  • Gezellige eetkeuken - Lekker met elkaar eten aan de ronde tafel
  • Twee badkamers - Heerlijk genieten van je eigen badkamer
  • Royaal terras met hangmat - Geniet van de zon op het terras voor de chalet
  • Centraal gelegen - Alle voorzieningen op zeer korte afstand


Heeft u interesse in accommodatie "Key West Family" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken