Key West Studio

Key West Studio

Key West Studio
2-persoons Bungalow
v.a. € 162.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Key West Studio" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De Key West Studio is een ideale accommodatie voor een ieder die de mooie omgeving Winterswijk wil verkennen en behoefte heeft aan een knusse comfortabele overnachtingsplek. De Key West Studio op Camping Vreehorst lijkt op een hotelkamer maar biedt het comfort van een volledig ingerichte accommodatie. De ligging is zeer centraal bij de voorzieningen. De hotelchalets liggen dicht bij elkaar. Ideaal wanneer je van plan bent om met een of meerdere stellen op vakantie te gaan!

  • Studio - Deze compacte studio oogt net als een hotelkamer
  • Gezellige ligging - De Key West accommodaties liggen gezellig bij elkaar
  • Van alle gemakken voorzien - Compleet ingericht met keuken, zit/eethoek, badkamer en terras
  • Ga eropuit - Een ideaal startpunt om de mooie omgeving van Camping Vreehorst te verkennen


Heeft u interesse in accommodatie "Key West Studio" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken