Skycabin

Skycabin

Skycabin
2-persoons Bungalow
v.a. € 181.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Skycabin" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Camping Vreehorst heeft een unieke accommodatie. De Skycabin is een kleine en knusse accommodatie, maar wel voorzien van alle gemakken. Zo wordt overnachten op Camping Vreehorst een hele belevenis. Vanuit het kleine balkon heeft u prachtig uitzicht op de natuur! 

  • Een unieke belevenis - Bijzonder overnachten in een unieke accommodatie op 4 meter hoogte. 
  • Compleet ingericht - De Skycabin is van alle gemakken voorzien en beschikt over een zithoek, televisie, compleet ingerichte keuken, koelkast en een kleine badkamer
  • Ruime tuin - Ervaar de luxe van een ruime tuin, hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte.
  • Geniet van het schitterende uitzicht - De Skycabin heeft een prachtig uitzicht op de weilanden en de bosrand van natuurgebied "De Bekendelle"

Let op: sinds eind 2021 is de Skycabin geschikt voor maximaal 2 personen en niet meer voor 4 personen. De zitbank kan niet meer omgebouwd worden tot stapelbed.


Heeft u interesse in accommodatie "Skycabin" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken