Trek-in

Trek-in

Trek-in
4-persoons Bungalow
v.a. € 162.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Trek-in" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Op zoek naar een knusse accommodatie met prachtig uitzicht? Boek dan de Trek-in in Winterswijk op Camping Vreehorst. Deze luxe trekkershut beschikt over een keuken met inventaris en zelfs een badkamer. U heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en als u geluk heeft, staan er zelfs schapen in de wei. 

  • Duurzaam en uniek - De Trek-in is duurzaam gebouwd en heeft een zeer fraaie uitstraling
  • Prachtig uitzicht - Kijk uit over de weilanden en kom helemaal tot rust
  • Een luxe trekkershut - Geniet van het comfort dat de Trek-in te bieden heeft, zoals een badkamer en een volledig ingerichte keuken
  • Slapen in een bedstee - In deze knusse Trek-in slaap je in een bedstee


Heeft u interesse in accommodatie "Trek-in" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken