Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink is een vakantiepark van Roompot in het noorden van Limburg. Het park heeft een overdekt zwembad + indoorspeeltuin. Thermaalbad Arcen naast Résidence Klein Vink.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink is gelegen in Arcen, dichtbij het natuurgebied de Maasduinen, in het noorden van Limburg. De Kasteeltuinen en het Thermaalbad Arcen zijn een paar bekende attracties in Arcen.

Résidence Klein Vink in een notendop

Résidence Klein Vink is een uitbreiding op Roompot Klein Vink, gasten morgen gebruik maken van alle voorzieningen van Klein Vink. Er is een overdekt zwembad, een natuurbad met een zandstrand, een speeltuin en een restaurant. Direct naast Résidence Klein Vink ligt het Thermaalbad Arcen. U krijgt als gast dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot het kuuroord!

Het grote verschil tussen Résidence Klein Vink en Roompot Klein Vink zijn de vakantiebungalows. De bungalows op Résidence Klein Vink zijn luxe bungalows. Ze bieden veel privacy, ze zijn gelegen op een rustig plekje aan de rand van Roompot Klein Vink. Verder zijn er ook groepsbungalows boekbaar op Résidence Klein Vink. Ideaal voor een familie- en vriendenweekend!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!