Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink ligt bij het dorpje Arcen. Het park is omringt door ‘Nationaal Park De Maasduinen’. Thermaalbad Arcen ligt pal naast het park. Er is o.a. een overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen in Arcen in het noorden van Limburg. Het vakantiepark wordt omringt door natuurgebied de Maasduinen, een uitgestrekt natuurgebied met een afwisselend landschap. Heerlijk om te wandelen en fietsen. Arcen is vooral bekend om zijn schitterende kasteeltuinen en Thermaalbad Arcen.

Roompot Klein Vink in een notendop

Roompot Klein Vink ligt aan een grote recreatievijver. Hier kunt u tal van watersporten beoefenen zoals:

  • waterfietsen
  • kanoën
  • vissen
  • luieren op het zandstrand

Het binnenzwembad heeft een apart kinderbad en staat garant voor uren plezier. Laat u verwennen in het Thermaalbad van Arcen, gelegen pal naast het vakantiepark Klein Vink.

Voor de kinderen zijn er sport- en animatieprogramma's en de Koos Kids Club. Speel een potje tennis, midgetgolf of glow in the dark minigolf. Trap samen een ballettje op het sportveld. Het vakantiepark beschikt tevens over een indoorspeeltuin. Of wat dacht u van glow in the dark minigolf? Bij de receptie is het mogelijk om fietsen te huren.

U kunt eten in parkrestaurant De Kloosterhoeve, voor een snelle hap is er een snackbar. In het café kunt u genieten van een drankje en kijk er eredivisie live. Op het park zijn nieuwe en luxe bungalow te boeken, maar ook eenvoudige vakantiebungalows. Vakantiepark Klein Vink is ideaal voor het hele gezin!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!