Roompot Resort Arcen

Resort Arcen is park van Roompot, gelegen in Limburg. Er is een overdekt zwembad, kinderboerderij en een zandstrand. Daarnaast zijn er diverse restaurants op het vakantiepark aanwezig.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Roompot Resort Arcen

In het noorden van Limburg ligt Roompot Resort Arcen nabij het dorpje Arcen. Het park wordt omgeven door prachtige bossen, de rivier de Maas en het pittoreske dorpje Arcen. Arcen is bekent vanwege het Thermaalbad en de Kasteeltuinen.

Roompot Resort Arcen in een notendop

Roompot Resort Arcen heeft veel faciliteiten. Zo is er het in Grieks-Romeinse stijl gebouwde centrumgebouw met een ruim aanbod aan voorzieningen. U kunt zwemmen in het overdekte zwembad met peuterbadje, bubbelbad en stroomversnellingen. Er zijn diverse eetgelegenheden op het vakantiepark. Ook kunt u genieten van een drankje in het café. Voor de kleine gasten is er de indoor speeltuin. Verder is er in het centrumgebouw een receptie met fietsverhuur en een parkwinkel.

Verder zijn er op het park een speeltuin, een midgetgolfbaan, eenkinderboerderij en sport- en speelvelden. De tennisbaan is het hele jaar door geopend. Bij mooi weer is de kunnen jong en oud zich vermaken in de recreatievijver. Hier kunt u zwemmen en zonnebaden, terwijl de kinderen spelen op het zandstrandje. Het recreatieteam zorgt ervoor dat kinderen zich vermaken, uiteraard is Koos Konijn ook regelmatig van de partij. Er is ook een kinderdisco en karaoke avonden op Roompot Resort Arcen

U kunt verblijven in een van de diverse bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. Het is ook mogelijk om een 8-persoons wellness villa te boeken met binnenzwembad. Roompot Rsort Arcen is een mooie uitvalbasis in het zuiden van Nederland.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!