Cube Magnifique 10

Cube Magnifique 10

Cube Magnifique 10
10-persoons Bungalow
v.a. € 651.50
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Magnifique 10" is gelegen op EuroParcs Maasduinen. EuroParcs Maasduinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Belfeld is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Maasduinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

De Cube Magnifique 10 is een lust voor het oog. De vrijstaande vakantiewoning bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 10 personen. Op de begane grond bevindt zich de ruime en hoge woonkamer met zithoek en televisie, eettafel en moderne keuken met koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. De woning heeft 5 slaapkamers waarvan 1 beneden en 4 boven Ook zijn er 2 badkamers met wastafel, toilet en douche (1 boven en 1 beneden). Daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig. In de tuin bevindt zich een terras met tuinmeubilair. Bij de woning is parkeergelegenheid voor 1 auto en je kunt kosteloos verbinden met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Magnifique 10" op vakantiepark EuroParcs Maasduinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Maasduinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken