Heidelodge 4

Heidelodge 4

Heidelodge 4
4-persoons Chalet
v.a. € 328.60
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Heidelodge 4" is gelegen op EuroParcs Brunssummerheide. EuroParcs Brunssummerheide is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Brunssum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Brunssummerheide toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Heidelodge 4 betekent gezellig verblijven met alle gemakken die je vakantie zorgeloos maken. Dit vrijstaande chalet is geschikt voor maximaal 4 personen en is gelijkvloers. Het chalet is via een trap te bereiken. Het chalet heeft een woonkamer met zithoek en televisie, een eethoek en een keuken met onder meer een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, oven en magnetron. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Ook is er nog een apart toilet in het chalet aanwezig. Buiten ontspan je op het terras me tuinmeubilair. Je kunt je auto parkeren bij de nabijgelegen parkeerplaats en er is gratis Wi-Fi aanwezig. Let op, er kunnen traptreden naar de woning aanwezig zijn.

Heeft u interesse in accommodatie "Heidelodge 4" op vakantiepark EuroParcs Brunssummerheide? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Brunssummerheide. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken