Panorama Lodge 5

Panorama Lodge 5

Panorama Lodge 5
5-persoons (Safari)Tent
v.a. € 246.75
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Panorama Lodge 5" is gelegen op EuroParcs Gulperberg. EuroParcs Gulperberg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Gulpen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Gulperberg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Panorama Lodge 5 is een ingerichte glampingtent die voorzien is van alle luxe tijdens het kamperen. De glampingtent is gelijkvloers, geschikt voor 5 personen en te betreden via een klein opstapje. In de gezamenlijke ruimte vind je een keuken met onder andere een koffiezetapparaat, koelkast en waterkoker en een eettafel met stoelen. De tent heeft in totaal 5 slaapplaatsen, waarvan een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel. Buiten de ingang van de tent is een overdekt en gemeubileerd terras te vinden. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto en je kunt gratis gebruikmaken van de Wi-Fi. Er is geen televisie aanwezig in de tent.

Heeft u interesse in accommodatie "Panorama Lodge 5" op vakantiepark EuroParcs Gulperberg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Gulperberg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken