Treelodge 2

Treelodge 2

Treelodge 2
2-persoons Unieke accommodatie
v.a. € 160.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Treelodge 2" is gelegen op EuroParcs Gulperberg. EuroParcs Gulperberg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Gulpen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Gulperberg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Echt uniek en knus overnachten doe je in Treelodge 2. De hut is geschikt voor 2 personen, bevindt zich op hoogte met een schitterend uitzicht over het glooiende landschap en kan bereikt worden via een trap. De Treelodge beschikt over een tweepersoonsbed en daarnaast een tweepersoonsslaapbank met televisie. Ook is er een klein keukenblok met onder andere een filter koffiezetapparaat, kleine koelkast en serviesgoed aanwezig, maar geen kooktoestel. In de hut is wel een toilet aanwezig en kun je verder gebruikmaken van de centrale sanitaire voorzieningen van het vakantiepark. In de tuin geniet op het terras met een picknicktafel en hangmat. Je kunt 1 auto parkeren bij de Treelodge en je kunt gratis verbinden met de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Treelodge 2" op vakantiepark EuroParcs Gulperberg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Gulperberg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken