Just Nature Light 4

Just Nature Light 4

Just Nature Light 4
4-persoons Chalet
v.a. € 309.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Just Nature Light 4" is gelegen op EuroParcs Limburg. EuroParcs Limburg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Susteren is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Limburg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Just Nature Light 4 is een chalet gemaakt van natuurlijke materialen, geschikt voor 4 personen. Het chalet heeft een gezellige zithoek, eethoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, inductiekookplaat en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Verder heeft het chalet een luxe badkamer met douche en wastafel. Er is een apart toilet. Geniet buiten van een eigen terras met meubilair. Je kunt 1 auto parkeren en gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Just Nature Light 4" op vakantiepark EuroParcs Limburg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Limburg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken