Pavilion Sauna 8

Pavilion Sauna 8

Pavilion Sauna 8
8-persoons Bungalow
v.a. € 505.60
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Pavilion Sauna 8" is gelegen op EuroParcs Limburg. EuroParcs Limburg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Susteren is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Limburg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Pavilion 8 is geliefd vanwege zijn grote raampartijen en is van alle gemakken voorzien. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 8 personen. De gezamenlijke ruimte is ingericht met een zithoek en televisie, een zithoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron en waterkoker. In totaal zijn er 4 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden of een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Op de hal bevindt zich een apart toilet. Er is ook een sauna (traditioneel of infrarood). Het chalet grenst aan een gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je hebt gratis Wi-Fi tot je beschikking.

Heeft u interesse in accommodatie "Pavilion Sauna 8" op vakantiepark EuroParcs Limburg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Limburg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken