Vakantiepark Weerterbergen

Roompot Weerterbergen is een vakantiepark van Roompot en ligt bij de stad Weert. Het heeft een subtropisch zwembad, een indoor entertainment center en een Koos Kids Club. Het is een bosrijk vakantiepark met veel water.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen ligt bij de stad Weert. Als u graag fietst, is dit Roompot park een goede keuze. In Weert is genoeg te doen, u kunt er winkelen en er vindt in september de op één na grootste kermis van Nederland plaats. Eindhoven ligt ook vlakbij.

Op Roompot Weerterbergen

Roompot Weerterbergen is is gelegen in Limburg en één van de top vakantieparken van Roompot. Er is een subtropisch zwemparadijs met een golfslagbad, een waterglijbaan en een peuterbad. Het buitenbad is van binnen toegankelijk en heeft heerlijk warm water. Op Roompot Weerterbergen is het Fort Fun, dit is een groot en gezellig indoor entertainment center. Hier vindt onder andere een bowlingbaan, een klimwand, twee trampolines (tegen betaling), een klim- en klautertoestel, Glow in the dark minigolf, een XD theater en de Koos Kids club met een podium.

Verder zijn er onder andere de volgende faciliteiten:

  • tennisbanen
  • een voetbalveld
  • skelterverhuur
  • een trimbaan in het aangrenzend bos
  • Lasergamen
  • waterfietsen
  • fietsverhuur

Er is verder een houten pontje, waarbij u het pontje zelf naar de overkant moet trekken. Er liggen er verspreid over het park diverse speeltuintjes en is er een chillezone voor tieners. Koos Konijn is ook van de partij!

Op Roompot Weerterberen zijn diverse eetgelegenheden. Zo is er een buffetrestaurant, een pizzaria, een pannenkoekenhuis en een snackbar. ER is een sportcafé en op de binnenplaats met terras. Boodschappen kunt u doen bij de parksupermarkt. Weerterbergen heeft eenvoudige bungalows, die verspreid liggen over het bosrijke park of aan een van de waterpartijen. Roompot Weerterbergen is een vakantiepark waar veel te doen is voor jong en oud!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!