Comfortplaats - autovrij

Comfortplaats - autovrij

Comfortplaats - autovrij
6-persoons Kampeerplaats
v.a. € 156.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfortplaats - autovrij" is gelegen op Vakantiepark Leukermeer. Vakantiepark Leukermeer is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Well is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Vakantiepark Leukermeer toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Op onze 5 sterren camping kunt u kamperen, zelfs aan het water. Gezellige kampeerplaatsen op een prachtig stukje Limburg, dat biedt Vakantie & Resort Leukermeer. We zijn niet voor niks weer uitgeroepen tot 5-sterren Top Camping 2021 door de ANWB! Onze kampeerplaatsen zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Natuurlijk bent u ook met uw camper van harte welkom.

U verblijft op een plaats van ongeveer 100 vierkante meter. Hier past een kampeermiddel van maximaal 7,5 meter op. Vier personen zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn plaatsen aan het water en plaatsen die beschut liggen tussen bomen. Onze voorzieningen zijn van topniveau. Er zijn prachtige sanitaire voorzieningen en het douchen is gratis. 

Deze plaatsen zijn autovrij. Zo lopen uw kleintjes veilig rond op het kampeerveld. 

Heeft u interesse in accommodatie "Comfortplaats - autovrij" op vakantiepark Vakantiepark Leukermeer? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Vakantiepark Leukermeer. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken