Marina Resort Well

Marina Resort Well ligt aan het Leukermeer. Dit biedt mogelijkheden zoals ontspannen op het zandstrand en wakeboarden en kanovaren op het meer. Het park beschikt over een binnen- en buitenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Marina Resort Well

In het noorden van Limburg aan het Leukermeer ligt Marina Resort Well, bij het plaatsje Well. Vanaf het Leukermeer vaart u zo de Maas op. Naast het vakantiepark ligt Nationaal Park De Maasduinen met een glooiend landschap met bossen en (kleurrijke) heidevelden. Dit biedt volop mogelijkheden voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Er zijn ook uitdagende mountainbikeroutes te vinden. Verder is een bezoek aan Venlo leuk om te doen. Hier kun je winkelen in het Outlet center, een terrasje pikken en het Limburgs Museum bezoeken. U verblijft vlakbij de Duitse grens, een uitstapje in Duitsland is dus ook zo gemaakt.

Waterpret op Marina Resort Well

U kunt zich het hele jaar door prima vermaken op Marina Resort Well. Tijdens de warmere maanden is het Leukermeer een heerlijke plek. Hier kan je lekker ontspannen op het zandstrand, terwijl uw kinderen zich vermaken in het zand of op het gigantische aquapark op het Leukermeer. Waterfietsen, wakeboarden en kanovaren behoort ook tot de mogelijkheden. Marina Resort Well beschikt ook over een buitenzwembad. Is het weer minder goed dan is het binnenzwembad een goed alternatief. Vanuit het binnenbad heeft u een mooi uitzicht op het Leukermeer.

Wat heeft Marina Resort Well nog meer te bieden?

Marina Resort Well heeft naast waterpret nog veel meer te bieden. Speel een partijtje tennis, ga voetballen of een potje volleyballen. De fietscrossbaan en het skatepark zijn populair onder kinderen. Voor de allerjongste parkgasten is het schatertheater, de Kids Club en de kinderdisco een bron van vermaak. De omgeving van het vakantiepark heeft ook veel te bieden. Pak de fiets of e-bike en verken de omgeving van Marina Resort Well. Er beginnen diverse wandel- en fietsroutes direct bij uw voordeur. Er zijn ook enkele uitdagende mountainbikeroutes in de omgeving.

Bij Beachclub Leukermeer op vakantiepark Marina Resort Well kunt u genieten van een lunch, een diner of een kop koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. U heeft een prachtig uitzicht over het Leuker. Tijdens de zomermaanden is er ook regelmatig live muziek. U verblijft op Marina Resort Wel in luxe watervilla's met terras. Vanuit de grote ramen heeft u een geweldig uitzicht op het Leukermeer. Kortom, Marina Resort Well heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie!

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!