De Katjeskelder

Roompot de Katjeskelder is een vakantiepark in Noord-Brabant. U kunt zwemmen in het binnenzwembad of bijvoorbeeld wandelen in de bosrijke omgeving. Ideaal voor jonge gezinnen.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

De Katjeskelder

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark? Dan is De Katjeskelder in Oosterhout een uitstekende keus. Geniet van de natur, u loopt zo vanaf het park het bos in. Een dagje shoppen kan in Oosterhout of Breda of een van de andere steden in Noord-Brabant. Een bezoekje aan de Efteling behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat is er te doen op Roompot de Katjeskelder?

Op Roompot de Katjeskelder is is voor zowel jong als oud veel te beleven. Een trekpleiser is het overdekt zwembad ‘de Tropikat’ met een apart peuterbadje, een spannende waterglijbaan van wel 20 meter en een stroomversnelling. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open. Waar u naast een frisse duik ook kunt luieren op het grasveldje.

Op Roompot de Katjeskelder kunt u ook een partijtje midgetgolf spelen, of trap een balletje op een van de sportvelden. Of ga bowlen op de bowlingbanen. Fietsen kunt u huren bij de receptie. Voor de jongste gasten is er het recreatieprogramma van Koos Konijn. Bovendien zijn er verspreidt over het vakantiepark de Katjeskelder diverse speeltuintjes. Door al deze faciliteiten is de Katjeskelder een geliefde bestemming binnen Nederland.

Geniet van het eten in een van de restaurants op de Katjeskelder. Er is een snackbar, een eetcafé, een buffet- en een á la carte restaurant. Ook is er een supermarkt op het park, voor wanneer u besluit zelf te gaan koken. U verblijft in vrijstaande bungalows, die verspreid liggen over het vakantiepark. Er is veel groen aangelegd op vakantiepark de Katjeskelder van Roompot.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!