Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk is een vakantiepark van Roompot, gelegen in Noord-Brabant. Het ligt midden in de natuur. Er is een spray-park voor de kinderen en een indoorspeeltuin. Uniek is het drone park!

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk van Roompot ligt in Schaijk, een dorp in Noord-Brabant. Vakantiepark Schaijk is de ideale uitvalsbasis als u houd van fietsen en wandelen.

Vakantiepark Schaijk in een notendop

Vakantiepark Schaijk heeft geen zwembad, maar op warme dagen is het outdoor spray-park een prima keuze om af te koelen. Rondom het spray-park staan bankjes. Zo kunt u toekijken hoe uw kinderen spelen en spetteren. Ook Koos Konijn is aanwezig op Vakantiepark Schaijk. Breng uw kinderen naar de Koos Kids Club, om te knutselen, dansen en lachen met Koos Konijn (Alleen in de Nederlandse schoolvakanties).

Het paradepaardje van vakantiepark Schaijk is het drone park, uniek in Nederland! Op het droneparcours vliegt u met een drone op een afgesloten stuk met diverse hindernissen. Het gaat daarbij om behendigheid en het behalen van punten, niet om de snelheid.

Verder kunt u zich vermaken in de indoorspeeltuin of op de bowlingbaan. Huur een scooter of een fiets en verken de omgeving. De receptie heeft informatie over de mooiste plekjes en bezienswaardigheden.

De bungalows op vakantiepark Schaijk mogen gezien worden! De bungalows stralen een authentiek outdoorgevoel uit, ze gaan op in de natuur, door de keuze van natuurlijke materialen. Elke bungalow is voorzien van vloerverwarming, is luxe en compleet ingericht. U slaapt op luxe boxsprings.Daarnaast is er ook een parkrestaurant. Liever zelf koken, er is een parkwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in zuid Nederland.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!