Villapark IJsselhof

Pal aan het IJsselmeer ligt het bruisende vakantiepark IJsselhof, perfect voor voor water- en visliefhebbers. Het vakantiepark beschikt o.a. over een indoor zwembad, natuurspeelplaats met strand en ponyranch.

Deel dit vakantiepark via:
Villavakantieparkijsselhof logo

Villapark IJsselhof

Pal aan het IJsselmeer in Noord-Holland bij Andijk ligt het bruisende Villavakantiepark IJsselhof. Het IJsselmeer is een bron van vermaak, hier kan je zwemmen, watersporten beoefenen en genieten van de zon. Het polderlandschap, met weidse vergezichten en kleurrijke bollenvelden is ook erg mooi. Verken de omgeving per fiets en bezoek de VOC-steden Medemblik en Enkhuizen. In deze steden vindt u naast cultuur ook winkels, terrasjes en eetgelegenheden.

Wat is er te doen op vakantiepark Villavakantiepark IJsselhof?

Vakantiepark Villavakantiepark IJsselhof beschikt over een binnenzwembad, met lekker warm water, een stroomversnelling en een peuterbadje. De ligweide is bij mooi weer geopend, zodat u languit kunt genieten van de warme zon. Ook is er een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Bezoek de kinderboerderij of speel een partijtje voetbal op het sportveld. Op de ponyranch kunnen kinderen dagelijks een ritje maken over Villavakantiepark IJsselhof. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. Het recreatieteam zorgt voor leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties zoals schminken, theatershows en koekjes versieren.

Vakantiepark Villavakantiepark IJsselhof ligt pal aan het IJsselmeer

Doordat het vakantiepark pal aan het IJsselmeer ligt biedt het tal van mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld lekker vissen. Bezoek "recreatiegebied de Vooroever" dat op slechts één kilometer afstand ligt. Hier kunt u zwemmen, watersporten beoefenen, vissen of lekker niets doen en luieren op het zandstrand.

Vakantiepark IJsselhof beschikt niet over een restaurant, maar in de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden. Zo liggen er een pannenkoek- en een à la carterestaurant, met een uitzicht over het IJsselmeer vlakbij. Verder is er op wandelafstand een supermarkt. U verblijft op vakantiepark Villavakantiepark IJsselhof in ruime bungalows, veelal gelegen aan het water. Alle bungalows beschikken over een eigen terrasvlonder, zo kunt u vanaf uw eigen vlonder een hengel uitgooien. Er zijn ook groepsaccommodaties te boeken voor 12, 14 of 16 personen. Kortom, bent u op zoek naar een vakantiepark aan het IJsselmeer, dan is Villavakantiepark IJsselhof een goede keuze!

Prijzen & beschikbaarheid