Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callantsoog is een park van Roompot. Het ligt op 1km van het strand. Het park heeft o.a. een binnenzwembad, een skatebaan, tennisbanen en speeltuinen.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande is een familiepark van Roompot in Noord-Holland, aan de Hollandse kust. Callantsoog heeft mooie stranden, met een Blauwe Vlag. Er zijn diverse leuke plaatsen in de omgeving zoals Bergen aan Zee en Schoorl. Bezoek het Kaasmuseum in Alkmaar of de Zaanse Schans. Attractiepark De Goudvis in Maartenszee en Speelpark de Swaan in Oudkarspel zijn leuk om met de kinderen naartoe te gaan.

Vakantiepark Callassande in een notendop

Roompot Callassande biedt vertier voor jong en oud. Geniet van het binnenzwembad met peuterbadje. Het strand ligt op slechts 1 kilometer. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin of op het sportveldje.

Voor de sportieve vakantieganer is er genoeg te doen op Roompot Callassande. Er is een skatebaan, tennisbaan, een voetbalveld en een basket- en volleybalveld. Er is een leuk animatieprogramma en u kunt Koos Konijn ontmoeten. Bij de receptie kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Schuif aan in het vernieuwde parkrestaurant voor een heerlijk diner. Voor de vlugge hap is er een snackbar. Verder is er op vakantiepark Callassande een supermarkt met broodjesservice, een wasserette. Op het hele park is er gratis WiFi. Verblijft in modern vormgegeven bungalows of in heuse safari tenten!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!