EuroParcs IJsselmeer

Het EuroParcs IJsselmeer bij Medemblik is perfect voor de combinatie natuur én vermaak. Bezoek de oude VOC-stad Medemblik. Het vakantiepark beschikt o.a. over een binnenzwembad met glijbaan en een mooi en schoon zandstrand aan het IJsselmeer.

Deel dit vakantiepark via:
Duinresorts logo

EuroParcs IJsselmeer

Pal aan het IJsselmeer bij Medemblik in Noord-Holland ligt vakantiepark EuroParcs IJsselmeer. Doordat het park pal aan het IJsselmeer ligt en over veel voorzieningen beschikt, is het een perfect vakantiepark voor een vakantie vol waterpret. Ga bijvoorbeeld surfen, zwemmen, zonnebaden of vissen op en rondom het IJsselmeer. Bezoek de oude VOC-stad Medemblik met oude panden, smalle straatjes en Kasteel Radboud. U waant zich even terug in de tijd.

EuroParcs IJsselmeer is een echt familiepark

De vele parkvoorzieningen en activiteiten maken het dat EuroParcs IJsselmeer een echt familiepark is. Er is elke dag wel wat te doen en te beleven. Het binnenzwembad met razend snelle waterglijbaan zorgt voor veel uren waterpret. Voor de kleinste parkgasten is er een veilig kinderbad. Het zandstrand aan het IJsselmeer is perfect voor warme dagen. Heerlijk languit ontspannen op een dekentje met een goed boek. Uw kinderen kunnen spelen in het zand en zwemmen in het water.

EuroParcs IJsselmeer ligt aan het water van de Vliet waar u een kano- of boottocht kunt maken. Bij de receptie kunt u terecht voor de leukste tips. Huur een kano of boot en verken de omgeving vanaf het water. Gooi vanuit uw boot een hengel uit, wie weet vangt u karpers, snoekbaarzen of brasem. EuroParcs IJsselmeer is niet voor niets zeer geliefd bij vissers. Verder beschikt het vakantiepark over een speeltuin en een tennisbaan.

In het parkrestaurant van vakantiepark Zuiderzee kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Het terras is bij mooi weer geopend. U verblijft op EuroParcs IJsselmeer in ruime bungalows, gelegen aan het water. Alle bungalows beschikken over een eigen aanlegsteiger. Alles samengevat maakt het dat EuroParcs IJsselmeer een mooi familiepark is, dat veel te bieden heeft voor jong en oud.

Prijzen & beschikbaarheid