Unique 2+2

Unique 2+2

Unique 2+2
4-persoons Chalet
v.a. € 424.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Unique 2+2" is gelegen op EuroParcs Buitenhuizen. EuroParcs Buitenhuizen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Velsen-Zuid is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Buitenhuizen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Vanwege de knusse uitstraling en de goede prijs-kwaliteitverhouding is de Unique 4 een populair chalet. In dit vrijstaande, gelijkvloerse chalet is ruimte voor 4 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers: met 2 eenpersoonsbedden en één stapelbed. Daarnaast is er een badkamer met een douchecabine, wastafel en toilet. Via de openslaande deuren stap je op het terras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto bij deze woning parkeren en er is gratis WiFi

Heeft u interesse in accommodatie "Unique 2+2" op vakantiepark EuroParcs Buitenhuizen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Buitenhuizen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken