Marinapark Volendam

Marinapark Volendam is een vakantiepark van Roompot, gelegen in Volendam. Het vakantiepark ligt aan de oevers van het IJsselmeer en beschikt over een jachthaven.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam is een vakantiepark van Roompot in Noord-Holland. Het park is gebouwd in typisch Volendamse stijl en ligt aan de oever van het IJsselmeer. Volendam is o.a. bekend om de klederdracht, verse vis en natuurlijk de palingsound.

Marinapark Volendam in een notendop

Roompot Marinapark Volendam is geschikt voor zowel gezinnen als senioren. Voor de kleinste gasten is er een binnenzwembad met peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig er is er ook een strandje. Event ontspannen kan in het kuur- en beautycentrum. Roompot park Marinapark beschikt over een eigen jachthaven waar u een zeilboot of sloep kunt huren. U vaart vervolgens zo het IJsselmeer op!

Marinapark Volendam beschikt over een restaurant. Geniet na uw diner na in het loungecafé. De supermarkt heeft een prima assortiment. De vakantiebungalows zijn gebouwd in Volendamse stijl. Er zijn ook bungalows boekbaar met een direct zicht op de haven en het IJsselmeer!

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!