Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook Giethoorn is bijzonder. Stap hier in een bootje en geniet. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan pretpark Duinen Zathe. Nagenieten kan op het rustige Résidence

Deel dit vakantiepark via:
Bungalowspecials logo

Résidence De Eese

Résidence de Eese ligt in Noordwest-Overijssel in De Bult, bij Steenwijk. U bevindt zich hier in een bosrijke omgeving, vlakbij de grens met Friesland en Drenthe. Ga op avontuur in de bosgebieden De Woldberg en De Eese. Een van de topattracties in de buurt is het waterrijke en schilderachtige Giethoorn, waar u een boottochtje kunt maken. Geniet van het uitzicht op de karakteristieke boogbruggetjes en rietgedekte boerderijen. Een leuke kinderattractie in de buurt is pretpark Duinen Zathe.

Bij een geslaagde vakantie hoort natuurlijk ook een portie waterpret. Résidence De Eese biedt deze mogelijkheid. Op mooie zomerdagen is het heerlijk vertoeven in het verwarmd buitenzwembad, met voor de allerjongste gasten een apart kinderbadje dat volledig is afgeschermd van het grote zwembad. Lekker tot rust komen of languit op een dekentje genieten van de warme zon, kan op de zonneweide.

Bij het zwembad ligt een speeltuin met klimtoestellen, kabelbaan, speelhuisjes, schommels en een airtrampoline. Bij de Kidsclub kan in de schoolvakantie volop gespeeld en geknutseld worden. Ook het animatieteam zitvol verrassingen! Of bezoek de dierenwei met konijnen, cavia’s, emoes en alpaca’s. Op sportgebied komt u hier niets te kort; er is een tennisbaan, beachvolleybalveld, pannakooi, basketbalveld en een fietsverhuur.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd op Résidence De Eese. Hier treft u restaurant Maxima met een uitgebreide menukaart en ook voor het volgen van een sushi-cursus. Maar er is ook een snackcorner op het park. Voor een vers ontbijtje doet u een beroep op de handige broodjesservice. U verblijft op Résidence De Eese in een sfeervolle bungalow voor 4 of 6 personen. Het zal u hier aan niets ontbreken. Ook voor ruime groepsaccommodaties is Résidence De Eese uw perfecte match!

Prijzen & beschikbaarheid