Villapark de Weerribben

Op het kleinschalige vakantiepark Villapark de Weerribben kunt u genieten van rust, ruimte en de natuur. U verblijft op Villapark de Weerribben in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s.

Deel dit vakantiepark via:
Weerribben logo

Villapark de Weerribben

In de kop van Overijssel bij Paasloo ligt vakantiepark Villapark de Weerribben. Het vakantiepark heeft een luxe uitstraling en is perfect gelegen in de waterrijke natuur van de Weerribben. Geniet van de ongekende rust en stilte die dit gebied nog kent! Vanaf het kleinschalig park Villapark de Weerribben wandelt u "Nationaal Park De Weerribben" in. Verder liggen Stavoren, Hindelopen en Giethoorn vlakbij en die plaatsen zijn het zeker waard om te bezoeken.

Villapark de Weerribben, een rustig kleinschalig vakantiepark

Vakantiepark Villapark de Weerribben is een heerlijk rustig en kleinschalig villapark. Genieten van rust, de ruimte en natuur staat hier centraal. Vakantiepark Villapark de Weerribben beschikt over een binnenzwembad met peuterbad. Verder kunnen uw kinderen lekker klimmen en klauteren op de indoorspeelzolder. Bezoek de dierenweide, waar uw kinderen met de dieren kunnen knuffelen. Het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke activiteiten. De wat oudere kinderen kunnen gaan "aquabubblen", een leuke en spannende activiteit op het water.

In de authentieke boerenhofstede op Villapark de Weerribben kunt u terecht voor een heerlijk maaltijd. De boerenhofstede beschikt tevens over een terras. Naast de a la carte menukaart, kunt u hier ook friet en snacks bestellen. Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerst, biedt het restaurant speciale arrangementen.

U verblijft op vakantiepark Villapark de Weerribben in luxe, vrijstaande rietgedekte vakantievilla’s. Alle villa's beschikken over een tuin met terras. Het vakantiepark beschikt over twee visvijvers. Het is mogelijk om een villa te boeken die beschikt over een (vis)steiger. Ook visliefhebbers kunnen dus prima terecht op villapark de Weerribben. Daarnaast zijn er ook groepsaccommodaties voor 12, 16 of 24 personen te boeken. Kortom, vakantiepark Villapark de Weerribben heeft alles in huis voor een geslaagde luxe vakantie midden in de natuur.

Prijzen & beschikbaarheid