Family Cottage

Family Cottage

Family Cottage
6-persoons Bungalow
v.a. € 393.40
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Family Cottage" is gelegen op De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Rhenen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht De Thijmse Berg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

Deze Family Cottage is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen (advies 4 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. woonruimte en stapelbed). Vakantiepark De Thijmse Berg is de perfecte locatie om er even tussenuit te gaan met de hele familie. De Family Cottage is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een badkamer met los toilet, 1 tweepersoons slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De Cottage beschikt over 2 badkamers met inloopdouche en föhn. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, oven, magnetron, koelvriesvak, gasfornuis, vaatwasser, diverse keukengerei en pannenset.

De veranda is overdekt en bezit over een loungeset. Onder de veranda kunnen de kinderen spelen en de ouders genieten van hapje en een drankje ook met wat slechter weer. Tevens ligt er een speeltuintje tegenover de Cottages, ideaal dus voor kinderen!

Heeft u interesse in accommodatie "Family Cottage" op vakantiepark De Thijmse Berg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van De Thijmse Berg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken