Vakantievilla 6 personen

Vakantievilla 6 personen

Vakantievilla 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 562.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Vakantievilla 6 personen" is gelegen op De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Rhenen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht De Thijmse Berg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

De 6-persoons vakantievilla's zijn heel rustig, zonnig en ruim gelegen. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de grote tuin en de bosrand. Een volmaakte plek om een relaxte vakantie te houden samen met familie of vrienden of misschien heeft u met zijn tweeën graag de ruimte!

De villa's beschikken over en ruime woonkamer waarvan de openslaande deuren leiden naar de ruime veranda met lounge-set. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder filterkoffiezetapparaat, een koffieapparaat met cups, keramische kookplaat, inbouw magnetron/oven, koel/vriescombinatie en volledige keukeninventaris. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een ruime badkamer met regendouche en een apart toilet. In de bijkeuken staat een wasmachine. Op de 1e verdieping is een ruime vide met aan weerszijden 2 ruime slaapkamers met 2 aparte bedden. Er is ook een tweede apart toilet aanwezig.

Vakantiepark De Thijmse Berg is een huisdiervrij park. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de accommodaties.

Heeft u interesse in accommodatie "Vakantievilla 6 personen" op vakantiepark De Thijmse Berg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van De Thijmse Berg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken